Velen gingen je voor en beoordelen het kernwaarden gesprek gemiddeld met een

Karlijn luistert, volgt en spiegelt heel natuurlijk. Ik ervoer vertrouwen in mij. Ik voelde me gezien en vrij om te zeggen wat ik wilde. Bijzonder hoe je in een kort gesprek écht samen tot de kern kan komen.
Telke Ruhe

Eigenaar, Bureau voor organisatie- en onderwijsontwikkeling.

Karlijn staat naast je zonder waarde oordeel en kijkt met je mee naar je leven en de voor jou beslissende momenten. Het voelt op een prettige manier vertrouwd en laat je in je waarde.
Jill Bickes

Medior Begeleider, Hartekampgroep

Ik zou dit gesprek zeker aanraden als je wilt werken aan jezelf, jezelf wil leren kennen en wil weten wat jou intrinsiek beweegt om iets te doen.
Chris Man

SAP application specialist, Heerema Marine Contractors

Door de sessie heb ik aan de hand van mijn kernwaarden een pitch kunnen schrijven waar ik écht achter sta. Een pitch die vertelt wat voor mens ik ben. Zeer bruikbaar in mijn proces van het zoeken naar een nieuwe baan.

Pete Brennan

Het heeft me opgeleverd dat ik een rode draad heb kunnen ontdekken in de beslissingen in mijn leven. Ik heb meer inzicht gekregen en eindelijk heldere kernwaarden.
Rianne Hagelaars

Ouderenadviseur en welzijnsconsulent, SWOP

Ik heb nu 4 duidelijke kernwaarden en normen. Ik kan ze heel natuurlijk toepassen waardoor ik voel dat het klopt. Karlijn duidt keuzes in de tijdlijn en legt verbindingen.
Ans Boersma

Regisseur mobility en logistiek, RDM centre of Expertise

Karlijn is zeer scherp, to the point, eerlijk, duidelijk, aandachtig, toegewijd. Altijd op tijd, altijd volgens afspraak. Ze is oprecht en betrokken en doet wat ze doet met de juiste humor.

Liliane van den Heuvel

Communicatie adviseur

Het door blijven gaan met de vraag “waarom” is heel effectief. Karlijn stelt zich enerzijds liefdevol, anderzijds effectief kritisch op.

Paul van den Berg

QA engineer / DJ